Fremtidens reklamebureau er en

pose fuld af Legoklodser

Verden er i opbrud som vi kender den. Det er den nok altid, men i kommunikationsbranchen er der godt nok sket en del de sidste ti år. Det traditionelle reklamebureau har det svært. Heldigvis er der et par stykker tilbage, der holder skandsen og laver god reklame. Men det er så også det. Finanskrisen lærte kunderne, at det var blevet for dyrt at betale for receptionister, cykelbude, kantineordning og kontaktassistenter, når alt de bad om var et nyt logo. En annonce, et banner eller en film.

 

Krisen er lettet, men kundernes lærdom kommet for at blive. De vil hjertens gerne have varen, gerne betale prisen, men alt det der andet der fulgte med på de store bureauer, det kan de snildt være foruden. Det har medført, at mange af de dygtigste fagmennesker i min verden i dag arbejder som frie agenter. Fordelen er, at jeg kan sætte det rigtige hold sammen af seniorfolk på givne opgaver, levere kvalitet fra øverste hylde, men i en økonomisk ramme, hvor der kun betales for det, der bliver leveret. Til de mennesker, der har udført jobbet.

 

Hvad har du brug for, og hvilket hold vil være det helt rigtige at sætte sammen til dig? Det finder vi ud af over den berømte kop kaffe...

Samarbejdsform

© 2018 Franka Aps

Mobil: 27 28 39 49