Digital

Gør værdien af dit online

budget 4 gange større

Ved du hvor mange kliks du får på dine banner i dag og har du overvejet om det er muligt at optimere effekten af dem? Når vi laver bannerne for vores kunder, er vores ambition at de altid skal fungere 4-6 bedre end gennemsnittet i det medie, website eller nyhedsbrev, der indrykkes i. Og indtil videre er det lykkes hver gang.

 

Når man ser et banner er det vigtigt at der er en grund til at klikke på det. Der skal være en gevinst for brugeren, der er til at forstå. Et svar, et tilbud eller muligheden for at blive klogere. Lærdommen af de mange kampagner vi de seneste år har skabt for foreskellige brands og virksomheder er, at fællesnævneren næsten altid er den gode historie.

 

Alle virksomheder har gode historier, men nogen gange kræver det eksterne øjne at få øje på dem. Det hjælper vi med. Ligesom vi vinkler fortællingen strategisk og formidler historierne med det kreative greb, der får kunder til både at lytte, læse og ikke mindst klikke på banerne.

 

Vi tager meget gerne et uforpligtende møde og en snak om hvilke af jeres gode historier, der bedst vil kunne fungere og skabe kontakt med kunderne. Samt præsenterer

et par cases, hvor du kan se, hvad vi har gjort for andre kunder og ikke mindst hvor meget mere kunderne har fået ud af deres budget. Ring eller mail og lad os få et møde

i bogen.

 

Jesper Holme Jensen: jesper@frankandersen.eu. Mobil: 42222101.

Frank Andersen. Mail@frankandersen.eu. Mobil: 27283949.

 

 

 

© 2019 Franka Aps

Mobil: 27 28 39 49