Grafik

Et licitationsbud, der skilte sig markant ud fra konkurrenterne

At skille sig ud fra mængden kræver mod. Til gengæld betaler det sig. DGI-Byen havde i 10 år haft forpagtningsretten til Øksnehallen og tilstødende bygninger og nu skulle aftalen efter forskrifterne  i licitation. Beslutningstagerne var medlemmerne af Københavns Borgerrepræsentation. Derfor besluttede vi at producere en rigtig bog. Et smukt, velskrevet værk, der ud over at byde ind med den rigtige økonomi også fortalte historien om de forløbne 10 år samt DGI-Byens mange erfaringer og beskrivelser af de store ambitioner for de kommende 10 år.

 

 

En rigtig bog smides ikke bare i papirkurven. Man bladrer i den, ender med at læse hele teksten og sætter den derefter ind i reolen. Bøger har en værdi. Sådan er det. DGI-Byen sammensatte det helt rigtige økonomiske tilbud, havde ambitioner på både Øksnehallen og byen Københavns vegne, og bogen sikrede, at projektet blev bemærket og læst. DGI-Byen vandt licitationen og driver fortsat Øksnehallen.

 

Tekstforfatter Kristen Krøier og jeg var fra start inviteret med i arbejdsgruppen  og kom op med idéen om bogprojektet. Arbejdsgruppen skrev forlægget, Kristel skrev den endelige tekst og jeg stod for den grafiske tilrettelægning og styrede trykkeriet. Bogen står rundt omkring i reolerne endnu...

© 2017 Franka Aps

Mobil: 27 28 39 49