Messer

Bliv klædt ordentligt på til at gå

i byen med dine budskaber

Opmærksomhed på messer er et kapitel for sig. Det skal larme og stikke ud, men samtidig afspejle virksomheden og det produkt eller budskab, der skal sælges. Alle råber op, så der er kamp om opmærksomheden. Når så kunderne er trukket ind skal der igen ske noget. Ellers smutter de videre, inden du har fået skabt en god kontakt. Vi har gennem årerne lavet en del messestande og skabt idéer eller gimmicks, der fastholdt gæsterne længe nok til at dialogen kom igang og e-mails eller anden form for next-step kunne etableres.

 

Herunder ser du Bell Adds messestand fra FTZ-messen i Fredericia, hvor der ud over at skulle sælges motorolie fra Castrol også skulle afleveres det lidt overraskende budskab, de gengse rensevæsker ikke har effekt på nye motorer. Det har Bell Adds nye produkt (New Direct) så til gengæld og det var der heldigvis stor interesse for at høre mere om.

© 2018 Franka Aps

Mobil: 27 28 39 49

Her er et eksempel på en idé, der skabte megen trafik på Bell Adds stand sidste år.

 

Ganske som med produktet, skulle gæsterne på standen ”Smide Bell Add i tanken”. I bogstaveligste forstand. En simpel idé, hvor alle der kastede og afleverede en e-mail samtidig deltog i konkurencen om to billetter til et Forme 1 løb. Der var kø helt ud på gangen, store grin og hujen hver gang et kast med en Bell Add flaske "kom i tanken".

 

Det gav fin stemning og mange gode samtaler med mulige nye kunder!

 

Give-aways kan også være en god idé. Gaven skal dog give både mening, genkendelighed og brande virksomheden, hvis det ikke skal

være "penge ud af vinduet".

Her er det en "power-bank" til opladning af både mobiltelefoner

og Tablets. Det påtrykte

statement linker gaven til Bell

Adds produkt og giver

derfor mening.