BLOG!

Meninger, mod, piskeslag, lokkemad og god, gammeldags inspiration...

Kommunikation er en svær ting. Alle mener noget eller kender en, der gør! Folk er lige meget orakler og eksperter uanset om de er autodidakte eller har gået 35 år i træk på CBS eller endnu længere på en af de andre fine skoler i udlandet. Problemet er, at det ikke er til at se på virksomhedernes måde at fremstille sig selv på. Det vælter med fine ord som folk der bruger dem, ikke helt selv forstår. Og det synes jeg vi skal tale lidt om. Få hævet niveauet og skabt en mere begavet, kreativ og forståelig historiefortælling, der kan gøre en rigtig forskel! Jeg håber du har lyst til at læse med, dele og meget gerne give mig svar på tiltale, hvis du ikke skulle være enig i mine udgydelser!

BLOG!

© 2019 Franka Aps

Mobil: 27 28 39 49

Tidligere Blog-indlæg:

Reklame man kan sparke til!

 

Alle taler om kliks, likes og salg via de sociale medier for tiden. Til gengæld er der ikke mange, der tør søge succesen via den kreative idé, den innovative nytænkning eller forsøget på at finde den vej frem ingen anden har gået endnu. Men måske man alligevel skulle turde tænke lidt ud af boksen, for eksempel hvordan et socialt medie måske kan defineres på en anderledes måde?

På en studie- og inspirations tur til Berlin for nylig, faldt vi over en virksomhed, der i bydelen Wedding helt uden frygt har omdefineret tanken om det socialt medie til en fysik, der matcher virksomhedens produkter og målgruppe på eksemplarisk vis.

 

Adidas har i en nedlagt fabrik bygget et 3300 m2 stort paradis for unge med hang til sportsaktiviteter. Adidas Football - The Base. En fysisk idé, der både omfavner den voksende urbane trend om ”STREETBALLCOURTS”, giver de lokale børn og unge en tryg og fantastisk ramme til at udfolde fysisk aktivitet og være sociale i den virkelige verden.

The Base benyttes af klubber på hverdage, som alle kan melde sig ind i og er åben for alle andre i weekenderne. Her kan der spilles alle mulige og umulige former for bold, nydes en kold vand og se de nye produkter fra Adidas i specielle showrooms. Fodbold. Cage-ball, Rundt-om-bordet-bold og 5-a-side bare for at nævne et par stykker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En grundlæggende god idé, der både indeholder CSR, hjælper de unge væk fra gaden, profilerer Adidas og promoverer sportsudstyr. Oven i købet giver det masser af kliks, da der via Facebook og hjemmesider bookes baner og vi skulle hilse og sige fra personalet, at man skal stå tidligt op, hvis der skal sikres en bane inden for rimelig tid.

Adidas’ eksempel er i den tungere ende økonomisk, men mindre kan også gøre det. At optimere sit reklamebudget og turde tænke længere end kun på morgendagens salg kræver i grunden bare, at man vil det og sætter processen i gang.

 

Har du lyst til en uforpligtende snak om dine muligheder for at skille dig ud, så møde vi gerne op til en snak

om muligheder, der matcher dine behov.

 

Adidas har i hvert fald vist vejen frem i Wedding!

 

//FrankaCreative